Antal anmälda och
P-platser

Vi rekommenderar att ni väljer att komma ut med buss, och promenera den korta biten från hållplatsen. Se turlista och tider på sl.se. Hållplats Didriksdal.

Välkommen att besöka oss via kommunala färdmedel. Se alternativet sl.se.

Välkommen

KOSLÄPP PÅ MALMA den 13 maj
Malma Gård, Malmavägen 1, Värmdö

FULLBOKAT!

Tyvärr måste vi stänga anmälan lite i förtid även detta år då vi nått max antal i hur många vi kan ta emot.

Välkommen tillbaka med din
anmälan till nästa år.

Varma hälsningar

Personalen Malma gård


Söndagen den 13 maj släpper vi ut våra kor för sommarens grönbete. Från och med 10.00 öppnar vi gårdsgrindarna och håller dem öppna till och med 15.00. Det är en riktig fest för såväl korna som för oss och ett säkert tecken på att sommaren är på väg.

Vi vill fira detta tillsammans med er och vi skulle bli väldigt glada om ni ville komma och spendera denna dag med oss här på gården.

Nytt för i år är att vi kommer att ta 20,-/person i inträde. Detta gör vi för att säkerställa ER plats då vi upptäckt att det är personer som kommer utan att ha anmält sig. Vi har ett tillstånd som gör att vi inte får ha mer än ett visst antal personer på gården samtidigt. Swish Malma: – 1232029726

Vi kommer att ha grillen och caféet igång, självklart är det Malmaburgare som serveras. Runt gårdsplanen kommer en marknad att äga rum med lokala Värmdöproducenter att äga rum med olika utbud, allt från Malmas eget frysta nöt och lamm-kött, Malmas egna lamm- och nöt-skinn, lokalt mathantverk till drivvedskonst m.m. Kort, Swish och kontanter kommer kunna tas emot denna dag.

Vi kommer även i år att ha två släpp. Det första släppet är klockan 12.00 och det andra klockan 14.00.

Utöver kosläppen och den mindre marknaden erbjuds även andra aktiviteter under dagen. Ni har bland annat möjligheten att kika in hos djuren, undersöka gårdens alla maskiner på mycket nära håll, detta är självklart till för både stora som små, och det kommer finnas en tipspromenad för de små med trevliga priser.

Viktigt inför dagen:

Eftersom vi endast har ett fåtal parkeringsplatser ber vi er som har möjlighet att ställa bilen hemma och i stället ta bussen att göra det. Då går ni av vid hållplats Didriksdal: för tider se sl.se Har ni möjlighet att samåka skulle vi uppskatta detta. Bilparkeringen kommer i år att tas omhand av en lokal ideell förening som kommer att ta betalt 20,- per plats. Denna peng kommer väl till pass då de bedriver sin verksamhet.

Det är först till kvarn och vi behöver er anmälan senast måndagen den 7 maj.

På grund av väder, vind eller oförutsedda händelser, kan betessläppet på gården bli uppskjutet eller ändrat när det gäller datum och tid. För att vi i så fall ska kunna komma i kontakt med Dig så fort som möjligt, är vi tacksamma för att Du fyller i kontaktuppgifterna i anmälningsformuläret.

Anders och Maria Wågberg, Malma Gård

Har du frågor gällande kosläppet vänligen kontakta Maria på info@malma-gard.se

Varmt välkomna!

Anmäl dig här - FULLBOKAT!


© 2009 MW marketing AB